RAQAMLI IQTISODIYOT SHAROITIDA INVESTITSION JOZIBADORLIKNI OSHIRISH (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Raqamli iqtisodiyot, zamonaviy texnologiyalarning tez rivojlanishi va global iqtisodiy muhitning o'zgarishi natijasida paydo bo'lgan yangi iqtisodiy modeldir. Ushbu modelda ma'lumotlar, texnologiyalar va raqamli platformalar asosiy rol o'ynaydi. Raqamli iqtisodiyot sharoitida investitsion jozibadorlikni oshirish, davlatlar va kompaniyalar uchun muhim vazifalardan biri hisoblanadi. Ushbu maqolada raqamli iqtisodiyot sharoitida investitsion jozibadorlikni oshirish uchun zarur bo'lgan chora-tadbirlar, strategiyalar va yondashuvlar haqida ma'lumotlar berilgan.