QO'SHIMCHA GURUHCHA ELEMENTLARI MAVZUSINI O'QITISHDA INNOVATSION PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Ta'lim jarayoni doimiy ravishda rivojlanib bormoqda va zamon talablariga mos ravishda o'zgarishlarni talab etmoqda. O'quvchilarga bilim berish jarayonida innovatsion pedagogik texnologiyalarni qo'llash, ta'lim sifatini oshirish va o'quvchilarning qiziqishini yanada kuchaytirishga yordam beradi. Qo'shimcha guruhcha elementlari, o'z navbatida, o'quvchilarga matematik tushunchalarni chuqurroq o'zlashtirishda muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqolada qo'shimcha guruhcha elementlari mavzusini o'qitishda innovatsion pedagogik texnologiyalardan qanday foydalanish mumkinligi haqida ma'lumotlar berilgan.