JAMOA VA SHAXSIY MUHOFAZA VOSITALARIDAN FOYDALANISH TARTIBI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Ushbu maqolada turli ish joylarida jamoaviy va shaxsiy himoya vositalaridan (SHHV) foydalanishning ahamiyati va to‘g‘ri usullari muhokama qilinadi. U xavfsizlik qoidalari, eng yaxshi amaliyotlar va SHHVning ishchi xavfsizligiga ta’siri haqida umumiy ma’lumot beradi. Shuningdek, maqolada SHHV samaradorligi bo‘yicha adabiyotlar tahlili, uni baholash uchun metodologik yondashuvlar va tadqiqot natijalari taqdim etiladi. Yakunda SHHVni joriy etishni yaxshilash bo‘yicha tavsiyalar beriladi.