AKVATORIYALARINING PLYAJ ZONALARIDA DAM OLUVCHILARNING XAVFSIZLIGINI TA’MINLASHNI TASHKIL ETISH (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Mazkur maqolada akvatoriyalarning plyaj zonalarida dam oluvchilarning xavfsizligini ta’minlash masalalari ko'rib chiqiladi. Plyaj hududlarida xavfsizlik choralari, qutqaruv xizmatlari faoliyati va xavf-xatarlarni kamaytirish usullari haqida ma'lumotlar keltirilgan. Tadqiqot natijalari plyaj zonalarida xavfsizlikni oshirish bo‘yicha takliflar ishlab chiqishga qaratilgan.