ЁШ ФУТБОЛЧИЛАРНИ ТАЙЁРЛАШДА ИННОВАЦИОН ТЕХНОЛОГИЯЛАР (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Мазкур мақолада ёш футболчиларни тайёрлашда инновацион технологиялардан фойдаланиш масалалари таҳлил қилинган. Ҳозирги кунда рақамли технологиялар, сунъий интеллект, биомеханика таҳлили, виртуал ва аугментатив реаллик каби инновацион усуллар футболчиларнинг жисмоний ва техник маҳоратини ривожлантиришда катта аҳамият касб этмоқда. Тадқиқотда инновацион технологияларнинг афзалликлари, футболчиларнинг тайёргарлик жараёнига таъсири ва амалий қўлланилиши батафсил ёритилган.