КУРАШНИНГ ЖИСМОНИЙ ВА ТАКТИК ЖИҲАТЛАРИ (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Мазкур мақолада курашда жисмоний ва тактик тайёргарликнинг аҳамияти таҳлил қилинади. Курашчилар учун зарур бўлган жисмоний қобилиятлар ва уларни ривожлантириш усуллари кўриб чиқилади. Шунингдек, самарали тактик усуллар, рақибнинг ҳаракатларини таҳлил қилиш ва ғалаба қозониш стратегияларини шакллантириш масалалари ёритилади. Курашчиларнинг юксак натижаларга эришиши учун жисмоний ва тактик тайёргарлик ўртасидаги ўзаро боғлиқлик таъкидланади.