DEVIATSIYA NAZARIYASI: MAZMUN VA MOHIYATI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Mazkur maqolada deviatsiya nazariyasining mazmuni va mohiyati, uning nazariy asoslari hamda turli nazariyalari tahlil qilingan. Shuningdek, deviatsiyaning pedagogik jihatlari atroflicha yoritilib, uning ta’lim jarayoniga ta’siri va oldini olish yo‘llari muhokama qilingan.