BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARDA PEDAGOGIK MAHORATNI SHAKLLANTIRISH (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Mazkur tezisda bo‘lajak o‘qituvchilarning pedagogik mahoratini shakllantirish jarayoni, uning asosiy tarkibiy qismlari va rivojlantirish yo‘llari tahlil qilinadi. O‘qituvchi kasbiy faoliyatining muvaffaqiyatli bo‘lishi uchun pedagogik mahoratning ahamiyati, uni rivojlantirishning metodologik asoslari va amaliy yondashuvlar ko‘rib chiqiladi.