STRESS VA UNI YENGISH USULLARI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Maqolada stressning insonlarda uchraydigan o’tkir va surunkali turining  namoyon bo'lishi,stressning fiziologik,psixologik belgilari,tanadagi garmonlar o’zgarishi,stressning yuzaga kelish sabablari,stressni bartaraf etishda samara beradigan usullar,stressni mustaqil tarzda,yaqinlari va mutaxasisning yordamida yengib o’tishi yoritib berilgan.