O‘RTA MASOFAGA YUGURUVCHILARNING YILLIK TAYYORGARLIK MASHG‘ULOTLARIDA YUGURISH TEXNIKASI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Yengil atletika sport turlari ichida yugurish yetakchi o‘rinni egallaydi.Shug‘ullanuvchilarda yugurish orqali jismoniy ko‘rsatkichlar va bir qator organizm tana muskullari rivojlanib, inson salomatligiga ijobiy ta’sir ko‘rsatadi.Конкур занимает ведущее место среди легкоатлетических видов спорта. С помощью прыжков участники развивают физические показатели и ряд мышц тела, что положительно влияет на здоровье человека.Jumping takes the leading place among athletics sports. By jumping, participants develop physical indicators and a number of body muscles, which has a positive effect on human health.