QON BOSIMI ORTISHINING VAZAMOTOR RINITGA CHALINGAN BEMORLARDA KECHISHI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Vazomotor rinitni o’rganish tadqiqotlari shuni ko‘rsatadiki, 17 dan 40 milliongacha amerikaliklar vazomotor rinit bilan og‘riydilar va amerikaliklar har yili davolash xarajatlarini kamida 1,8 milliard dollar sarflashadi.