O`ZBEKISTONDA IT-PARK BINOSI YARATILISH TARIXI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Bugungi kunda butun davlatning rivojlanishi IT sohasining rivojlanishiga bevosita bog‘liq bo’lib qoldi, shuning uchun dunyoning ko‘pgina mamlakatlari birinchi navbatda barcha e’tiborini butun IT-ekotizimni yaxshilash uchun qulay shart-sharoitlarni yaratishga qaratmoqdalar.