DARSDAN TASHQARI FAOLIYAT JARAYONIDA O’QUVCHILARDA MA’NAVIY-AXLOQIY FAZILATLARNI RIVOJLANTIRISH (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Maqolada darsdan tashqari faoliyatning o'quvchilarda ma'naviy-axloqiy fazilatlarni shakllantirishdagi roli va ahamiyati yoritilgan. Darsdan tashqari faoliyatning turli shakllari, usullari va o'qituvchilarning bu jarayondagi roli tahlil qilingan. Maqolada ta'lim-tarbiya jarayonida ma'naviy qadriyatlarni rivojlantirishning zamonaviy usullari va ularning samaradorligi haqida fikrlar bildirilgan.