ЗАРУБЕЖНЫЙ ОПЫТ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ ИННОВАЦИОННЫХ МОДЕЛЕЙ УПРАВЛЕНИЯ В СЕРВИСНЫХ СЕТЯХ (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
В данной статье рассматриваются инновационные модели управления, вопросы, связанные с их внедрением, а также особенности американской модели. В частности, разработаны предложения и рекомендации по организации инновационной деятельности в сфере оказания услуг и устранению проблем.Ushbu maqolada innovatsion boshqaruv modellari, ularni joriy qilish bilan bog’liq masalalar, asosan Amerika modelining o’ziga xos xususiyatlari haqida fikr yuritilgan. Xususan, xizmat ko’rsatish sohasida innovatsion faoliyatni tashkil qilish, muammolarni bartaraf etish yuzasidan taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.This article discusses innovative management models, issues related to their implementation, as well as the features of the American model. In particular, proposals and recommendations have been developed for organizing innovative activities in the provision of services and eliminating problems.