ЖУРНАЛИСТИКАНИНГ ТАҲЛИЛ ФУНКЦИЯСИ: МЕТОДЛАР, ЁНДАШУВЛАР ВА ЕЧИМЛАР (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Ушбу мақолада журналистиканинг таҳлил функцияси бугунги кунда ўзбек матбуотида қўлланилиши тўғрисида сўз боради. Таҳлил функцияси бажарилишида қандай методлардан фойдаланилаётганлиги, бунда нашрларнинг самарали фаолияти таъминланиши масалалари ҳамда турлича ёндашувлар атрофлича баён этилган.