LINGVISTIKADA FONETIK BIRLIKLAR VA ULARNING TILDAGI VAZIFALARI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Ushbu maqolada fonetik birliklar va ularning tildagi vazifalari haqida olimlarning nazariy fikrlari keltirilgan hamda misollarni tahlil qilish jarayonida ularning ahamiyati va vazifalari ko‘rsatib o‘tildi. Fonetik birliklarning “fonostilistik vositalar “ deb atalishiga oid fikrlar dalillandi.