(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2025)
Anotatsiya: Ushbu maqolada Boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida ma’naviy tarbiya indikatorlarini shakllantirish mazmuni, boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarda ham ma’naviy tarbiya indikatorlarini shakllantirish haqida so‘z yuritilgan. Аннотация: В данной статье говорится о содержании формирования показателей духовного образования у учащихся начальных классов, формировании показателей духовного образования у учителей начальных классов. Annotation: This article talks about the content of formation of indicators of spiritual education in primary school students, formation of indicators of spiritual education in primary school teachers.