(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada fonografik uslubiy vositalarning tinish belgilari orqali ifodalanishi, rivoji, shakllanishi, o‘rganilishi, olimlar tomonidan bildirilgan ilmiy-nazariy qarashlar o‘rganildi va ularga munosabat bildirildi. Fransuz tili doirasida tinish belgilarning tomonlari ko‘rsatib o‘tildi. Shu bilan birga tinish belgilarning uslubiy, leksik-semantik xususiyatlari misollar asosida tahlil qilindi.