(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2025)
Аннотация: Ёшларда фуқаролик позицияси шакллантирилиши учун йиллар давомида мақсадли ва тизимли ишлар амалга оширилиши керак бўлади, фуқаролик позицияси шахснинг дунёқараши ва маданияти билан боғлиқ жараён хисобланади.Тезисда ёшларда фуқаролик позициясини шаклланиши масаласи муҳокама қилинди.