(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Bugungi tezkor zamonda va globallashuv davrida boshqaruv kadrlari tizimida KPI baholash tizimini to‘g‘ri qo‘llash va kutilayotgan natijaga erishishda sohadagi amaliyotni tahlil qilish va tizimni muntazam takomillashtirishga ehtiyoj seziladi.