(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2025)
Аннотация. Ушбу мақолада оналик ва болаликни тиббий муҳофаза қилишга қаратилган қонунчилик ҳужжатлари ижроси устидан прокурор назоратининг ташкилий - ҳуқуқий асослари баён этилган. Хусусан, соҳада қонунийликни таъминлашда назорат тадбирларини ташкил қилиш йўналишлари кўриб чиқилган. Муаллиф томонидан ушбу йўналишида прокурор назоратини ташкил қилиш тартиби ва йўналишлари таҳлил қилинган.