(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2025)
Аnоtаtsiyа: Ushbu mаqоlаdа mulkdorlik va tadbirkorlikning zamonaviy tamoyillarini takomillashtirishning ma’naviy-ma’rifiy omillari hаqidа fikr yuritilаdi. Ma’lumki, inson o‘z ma’naviyatini shaxs sifatida o‘zini anglagani va kamolotga yetgan yillaridan boshlab umrining oxirigacha shakllantiradi va rivojlantirib boradi. Uning ma’naviy qiyofasi butun ongli faoliyati davomida muttasil takomillashib boradi.