(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Maqolada diniy leksikaning semantik xususiyatlari, jumladan, ularning lug‘aviy ma’nosi, uslubiy qo‘llanilishi va tarixiy-madaniy omillar ta’sirida shakllangan qatlamlari tahlil qilingan. Diniy so‘zlarning kontekstdagi vazifalari va semantik o‘ziga xosliklari o‘rganilgan.