(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada psixodiagnost kasbiy faoliyatining etikaviy talablari, psixodiagnostika mutaxassisi ega bo‘lishi kerak bo‘lgan sifatlar, kasbiy me’yorlarining o‘ziga xosligi hamda psixodiagnostika tamoyillari haqida fikr yuritilgan.