(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada atamalarni standartlashtirish jarayoni, transterminologizatsiya jarayoni va ushbu jarayonlarning interlingvistik o’zaro ta’siri haqida so’z boradi.