BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA MA’NAVIY TUSHUNCHALARNI SHAKLLANTIRISHNING AHAMIYATI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2025)
Anotatsiya: Ushbu  maqolada  Boshlang‘ich sinf  o‘quvchilarida  ma’naviy  tarbiya indikatorlarini  shakllantirish  mazmuni,  boshlang‘ich  sinf  o‘qituvchilarda  ham ma’naviy tarbiya indikatorlarini shakllantirish haqida so‘z yuritilgan. Аннотация: В данной статье говорится о содержании формирования показателей духовного образования у учащихся начальных классов, формировании показателей духовного образования у учителей начальных классов.Annotation: This article talks about the content of formation of indicators of spiritual education in primary school students, formation of indicators of spiritual education in primary school teachers.