FRANSUZ TILIDA VERGUL BELGISINING FONOGRAFIK USLUBIY VOSITALARDA IFODALANISHI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada fonografik uslubiy vositalarning tinish belgilari orqali ifodalanishi, rivoji, shakllanishi, o‘rganilishi, olimlar tomonidan bildirilgan ilmiy-nazariy qarashlar o‘rganildi va ularga munosabat bildirildi. Fransuz tili doirasida tinish belgilarning tomonlari ko‘rsatib o‘tildi. Shu bilan birga tinish belgilarning uslubiy, leksik-semantik xususiyatlari misollar asosida tahlil qilindi.