KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARGA O'YINLAR TARQATMA MATERIALLAR ORQALI YANGI SO'ZLARNI O'RGATISH (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kichik maktab yoshidagi bolalarga o'yinlar orqali yangi so'zlarni o'rgatish, bunda innovatsion usullardan foydalanish haqida so`z yuritiladi