OGʻIR ATLETIKADA ASOSIY TEXNIKALAR VA ULARNING AFZALLIKLARI. (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Og‘ir atletika sport va fitnesning muhim yo‘nalishlaridan biri bo‘lib, natijalarni maksimal darajada oshirish va jarohatlardan saqlanish uchun aniq texnikalarni talab qiladi. Ushbu maqolada og‘ir atletikadagi asosiy texnikalar, ularning afzalliklari va sport natijalariga ta’siri o‘rganiladi. Tegishli adabiyotlarning tahlili, metodologiyalar, natijalar va muhokamalar texnikaning to‘g‘ri bajarilishi muhim ekanligini ko‘rsatadi. Tadqiqot sportchilar, murabbiylar va fitnes ixlosmandlari uchun foydali ma’lumotlarni taqdim etishni maqsad qilgan.