BOSHLANG'ICH SINF O'QUVCHILARINING MILLIY QADRIYATLARGA BO'LGAN MUNOSABATINI SHAKLLANTIRISHNING TEXNOLOGIYASI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Maqolanmning mazmuni shundan iboratki, boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining milliy qadriyatlarga bo’lgan munosabatlarini shakllantirishning shaxslilik xususiyatlari hamda savodini o‘stirishda shaxsiy qadriyatlarga  yondashuvning ahamiyati yoritib berilgan. Аннотация: Содержание моей статьи заключается в том, что подчеркивается значение подхода к личностным ценностям в развитии грамотности и личностных особенностей учащихся младших классов в формировании их отношения к национальным ценностям.Abstract: The content of my article is that the importance of the approach to personal values ​​in the development of literacy and personal characteristics of elementary school students in the formation of their attitude to national values ​​is highlighted.