XUSUSIY MAKTABLARDA MARKETING STRATEGIYALARI:RAQOBATBARDOSHLIK, BREND YARATISH VA MIJOZ JALB QILISH (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Maqolada xususiy maktablarning samarali marketing strategiyalari tahlil qilingan. Ilg‘or xalqaro tajribalar asosida raqamli marketing, brend yaratish va ota-onalar bilan samarali muloqot o‘rnatish muhimligi ko‘rsatilgan. O‘zbekiston sharoitida xususiy maktablarning marketing muammolari hamda ularni rivojlantirish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.Аннотация: В статье проанализированы эффективные маркетинговые стратегии частных школ. На основе международного опыта показано значение цифрового маркетинга, создания бренда и взаимодействия с родителями. Рассмотрены проблемы маркетинга частных школ в Узбекистане и предложены рекомендации по их развитию.Annotation; This article analyzes effective marketing strategies for private schools. Based on international experience, the importance of digital marketing, branding, and parent engagement is highlighted. The challenges of private school marketing in Uzbekistan are discussed, and recommendations for improvement are provided.