SANOAT VA XIZMAT KO‘RSATISH SOHALARIDA ZAMONAVIY VA YETUK MUTAXASSIS KADRLAR TAYYORLASH YO‘NALISHLARI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada professional ta’limning yetakchi tarmog‘i hisoblangan sanoat va xizmat ko‘rsatish sohalarida kadrlar tayyorlash siyosati, ushbu sohalarni rivojlantirishning ustuvor yo‘nalishlari tahlil qilingan.Аннотация: В данной статье анализируется политика подготовки кадров в отраслях промышленности и сферы услуг, являющихся ведущей отраслью профессионального образования, приоритетные направления развития этих отраслей.Abstract: This article analyzes the policy of personnel training in industries and services, which are the leading branch of vocational education, and the priority areas for the development of these industries.