ALISHER NAVOIYNING ASARLARIDA AXLOQIY VA TARBIYAVIY TAMOYILLAR (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2025)
Аnnotаtsiyа: Ushbu maqolada “Mahbub ul-qulub”ning tuzilishi, birinchi, ikkinchi, uchinchi faslidagi masalalar o‘rganildi. Undagi ma’naviy-аxloqiy qаrаshlаr, tа’lim-tаrbiyа hаqidаgi fikrlari yoritib berildi.