"NODAVLAT MAKTABGACHA TA’LIM MUASSASALARINING ARXITEKTURA VA KOMPOZITSION YECHIMLARINI TAKOMILLASHTIRISH" (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada nodavlat maktabgacha ta’lim tarbiya muassasalarining arxitektura va kompozitsion yechimlarini takomillashtirish masalalari ko‘rib chiqilgan. Muassasalar loyihalashda zamonaviy talablar va bolalar rivojlanishiga mos muhitni yaratishning ahamiyati ta’kidlangan. Shuningdek, nodavlat sektorning rivojlanishi va yangi dizayn yondashuvlarini qo‘llash orqali sifatni oshirish bo‘yicha tavsiyalar keltirilgan.