SOG‘LIQNI SAQLASH TIZIMINI MOLIYALASHTIRISHNING AHAMIYATI - Ismoilova Dilfuza Ibodullayevana,; Panjiyev Ziyodullo Karim o’g’li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O‘zbekistonda sog‘liqni saqlash sohasidagi Islohatlar qanday moliyalashtitishi hamda O‘zbekiston sog‘liqni saqlash sohasidagi islohotlarni so‘nggi yillarda jadal sur’atlar bilan amalga oshirilgan ishlar haqida ma’lumotlar berilgan. Shuningdek ushbu islohotlarning asosiy maqsadi mamlakat aholisining salomatligini yaxshilash, sog‘liqni saqlash xizmatlarini yangilash va ularning sifatini oshirishdan iboratligi ham takidlab o‘tilgan.