SURXONDARYODA JOYLASHGAN SUV OMBORLARNING AHAMIYATI - Ismoilova Dilfuza Ibodullayevana; Panjiyev Ziyodullo Karim o’g’li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola orqali suv omborlarining xalq xo’jaligidagi tarmoqlari, o’rniva ahamiyati, rejimi haqida bilishingiz mumkin. Suv omborlari barpo etishninga sosiy maqsadlarini ko’rib chiqishingiz mumkin.