FUTBOL O‘YINIDA TO‘PNI QABUL QILISH VA UZATISH TEXNIKASI - Amanov Ruslan Ravshan o‘g‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya.Ushbu maqolada futbol sport turi bilan shug‘illanuvchi qizlar jamoasi yosh darvozabonlarning texnik-taktik harakatlarini aniqlash va o‘zaro taqqoslash orqali ustunlik va kamchiliklarni aniqlashga qaratilgan ma’lumotlar keltirilgan. Mazkur maqoladagi ma’lumotlar murabbiylarga yosh darvozabonlar uchun qaratilgan mashg‘ulot samaradorligini aniqlash uchun uslubiy manba bo‘lib xizmat qiladi.