FUTBOL O‘YINI TAKTIKASINING O‘ZIGA XOS AHAMIYATI - Sharafatullayeva Xadicha Shaymardon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Futbol sport o‘yini hozirgi kunda keng ommalashgan sport o‘yinlardan biri hoisoblanadi. Bu o‘yinda natijaga erishish maqsadida o‘yin qoidalarini hamda to‘p bilan ishlashda chaqqonlik bilan o‘yin tashkil qilish talab etiladi.