АТРОФ-МУҲИТ ВА ЭКООЛАМ - Ғофурова Нодира; Халимметова Р (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аннотация. Мазкур мақолада бир қанча йиллардан бери дунёнинг ифлосланишига олиб келаётган инсониятни эса лаҳзага солаётган атроф- муҳитнинг кундан-кунга ифлосланиши, шуни оқибатида экология бузилиши ва инсонларнинг соғлигига зарар келтирадиган касалликлар чиқаётгани хакида сўз боради.