ИНСОНИЯТНИНГ НОМОДДИЙ МАДАНИЙ МЕЪРОСИ ЛАЗГИ - КЕЧА ВА БУГУН - Юсупова Дурдона; Халимметова Р (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аннотация. Мазкур мақолада Ўзбекистон давлат филармонияси қошидаги ‘‘Лазги’’ ашула ва рақс ансамблининг тарихи, шаклланиш ва тараққиёт босқичлари, инсониятнинг номоддий маданий меъроси рўйхатига киритилиши ҳақида фикр юритилади.