MILLIY G‘OYA TARG‘IBOTI VA “JAMOATCHILIK BILAN ALOQALAR”NING O‘ZARO MUNOSABATI - Farmonova Ruxshona Xayotjon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, “Jamoatchilik bilan aloqalar”ning milliy g‘oyaning ijtimoiy hamkorlik va ijtimoiy hamjihatlik g‘oyalariga tayanish muhim ahamiyatga ega. “Jamoatchilik bilan aloqalar”ning maqsadi umummilliy maqsadga yo‘naltirish, safarbar etish hamda o‘zaro hamkorlik va totuvlikni ta’minlashdan iboratligi tahlil qilingan.