FREELANS, ELEKTRON SAVDO VA RAQAMLI XIZMATLAR ORQALI YANGI DAROMAD MANBALARINI YARATISH - Ulugʼbek Erkinovich Qurbonov; Baxtiyorov Barhayotjon Аzizjon oʼgʼli (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqola qanday qilib frilanserlik, elektron savdo raqamli xizmatlar zamonaviy iqtisodiyotda daromad olishning o’zgaruvchan yo’llari sifatida paydo bo’lganini o’rganadi. Raqamli platformalarning ko’tarilishi jismoniy shaxslar uchun an’anaviy bandlik tuzilmalaridan mustaqil ravishda ko’plab daromad oqimlarini yaratish uchun yangi imkoniyatlar ochdi.