AHOLI DAROMADLARINI DIVERSIFIKATSIYALASHNING IQTISODIY MEXANIZMINI TAKOMILLASHTIRISH - Ulug‘bek Erkinovich Qurbonov; Shamshiyev Abdumutal G‘ulomjon o‘g‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada aholi daromadlarini diversifikatsiyalashning iqtisodiy mexanizmlarini takomillashtirish masalalari tahlil qilinadi. Maqolada daromad manbalarini kengaytirish, innovatsion yondashuvlar joriy etish va xalqaro tajribani o‘rganish orqali aholining moliyaviy barqarorligini oshirishga oid tavsiyalar berilgan.