YOZUVNI O’QITISHDA GAMIFIKATSIYA: YOZUV MASHG’ULOTLARIGA O’YIN ELEMENTLARINI QO’SHISH ORQALI TALABALAR MOTIVATSIYASINI OSHIRISH - Ochilboyeva Mahliyo Murod qizi; Bekmuradova Firuza (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada talabalarda yozuv mashg’ulotlariga qiziqishini oshirish maqsadida gamifikatsiya o’yin elementlaridan foydalanish samarali ekanligi asoslab berilgan. Ushbu yondashuv nafaqat talabalarning yozishga bo‘lgan motivatsiyasini oshiradi, balki Universitet darajasida chet tilini