AKADEMIK LITSEYLARDA NEMIS TILI O’QITISH METODIKASINING KOMPETENTSIYALARI - Safarova Nargiza Xolmamatovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada akademik litseylarda nemis tilini o’rganish jarayoni uni o’qitish metodikasi va nemis tilini o’qitishda qo’llaniladigan zamonaviy texnologiyalar va ushbu jarayonda til kompetensiyalarining orni haqida so’z boradi. Hozirgi rivojlanib borayotgan davrda har bir shaxs kamida ikkita chet tilini o’rganishi va bilishi zarur. Chunki hozirgi innovatsiyalashayotgan davrda chet tilini bilmay hech narsaga erishib bo’lmasligi haqida so’z boradi.