RAQAMLASHTIRILGAN KLASTER MUHITIDA INFORMATIKA FANINI O‘QITISHNING METODOLOGIK KOMPETENSIYALARI - Eshnazarov Ulug‘bek Bobomuradovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada raqamlashtirilgan klaster muhitida umumta’lim maktablarida informatika fanini o‘qitishning metodologik asoslari tahlil qilingan. Raqamli texnologiyalar yordamida ta’lim samaradorligini oshirish, innovatsion usullarni qo‘llash va o‘quv jarayonlarini optimallashtirish masalalari ko‘rib chiqiladi.