YANGI O‘ZBEKISTONDA TA’LIM ISLOHOTLARI VA YOSHLAR HUQUQIY MADANIYATINI OSHIRISHGA INNOVATSION PEDAGOGIK YONDASHUVLAR - Adilova Saida (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Maqolada Yangi O‘zbekiston huquqiy ta’lim tizimidagi islohotlar, yoshlarning huquqiy savodxonligi va huquqiy madaniyatini yuksaltirishda, ularda tizimli tahliliy tafakkurni shakllantirishda samara beruvchi zamonaviy innovatsion pedagogik yondashuvlar tahlil qilingan. Har bir yondashuvning huquqiy ta’lim tizimida foydalanish imkoniyatlari misollar yordamida bayon qilingan.