ZAMONAVIY TA’LIM VA MA’NAVIY - AXLOQIY TARBIYANING DOLZARB MASALALARI - Abduvaliyeva Elmira Tolib qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim va uni amalda qo’llash , ta’lim va tarbiyaning bog’liqligi va bu boradagi xalqaro davlatlar tajribalari haqida so’z yuritilgan. Tarbiya va uning shakllari hamda uning ta’limga bog’liqligi haqida keng tushunchalar yoritilgan. Shuningdek zamonaviy ta’lim va tarbiyaning maktabgacha yoshdagi bolaning hayotidagi ahamiyati haqida aytib o’tilgan.