FUQAROLIK HUQUQINING SHAXSIY HUQUQLARGA TA’SIRI VA ULARNING HIMOYA QILISHDAGI ROLI O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI QONUNCHILIGI VA XALQARO KONVENSIYALAR BILAN TAQQOSLASH. - Azirbaev Salamat Kuanishbaevich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotaciya: Ushbu maqola fuqarolik huquqining shaxsiy huquqlarga ta’sirini tahlil qilish, shaxsiy huquqlarni himoya qilishdagi muammolarni aniqlash va bu borada xalqaro tajribani hisobga olib, O‘zbekiston qonunchiligida amalga oshirilishi kerak bo‘lgan o‘zgarishlar haqida sóz boradi.