ABDUQAYUM YO’LDOSHEV HIKOYALARIDA TABIAT TASVIRI - Xolmatova Ro’zixon Akmaljon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA Mazkur maqola Ulug’bek Hamdamning “Bir piyola suv” hikoyasi tahliliga bag’ishlangan. Hikoya filologik tahlilga tortilish davomida undagi obraz, detal va ramzlar ifodalab bergan ma’nolar oydinlashtirilgan.